Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist...
A venit nervos la mine si mi-a zis \"ma faci corupt?\" eu nu l-am facut corupt... i-am zis doar ca \"toata lumea stie cum e politia!\" ... si i-am zis din nou \"toata lumea stie cum e politia!\" mi-a dat trei pumni in gura si mi-a rupt doi dinti ! procurorul ii da NUP cu avertisment si zice ca l-am provocat, ca e vina mea!!!!
Nu am bani de avocat,cum as putea motiva asa ceva???
In special sa nu ise intample si altora! Politistul a mai aparut prin presa, luase un NUP pt. lipsa de proba dupa ce i-a dat unuia cu un scaun in cap ...
Cum a inceput totul: In club m-am certat cu un baiat, si l-am invitat frumos afara sa rezolvam problema. Nu a vrut sa iasa, doar sa ameninte pe loc, asa ca l-am tras frumos afara. El a sunat la 112, si vine politaiul si ne amendeaza pe amandoi !!! am ripostat!! i-am zis "de ce mah?!" si "toata lumea stie cum sunteti voi!" dar nu l-am facut direct corupt, nici nu l-am injurat de mama sau ceva
S-a bagat pt. mine colegul lui, care acuma face pe inaptul...dar am aflat de la un politist culmea ca ar fi primit o amenda administrativa in urma cu 2 ani pt. ca l-ar fi amenitat pe unul cu "iti bag cutitul in ficat te iau in portbagaj si te las noaptea in padure sa te manance lupii"
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Proces verbal
otzzy2003
salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control ... (vezi toată discuția)