avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune, recuperare banii prin DNA ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune, recuperare banii prin DNA ?

Exista pe rol un dosar de inselaciune, dosar in faza de cercetare din 2009 pana in decembrie 2013 si acum in faza de judecata. Persoana in cauza, cea care ne-a pagubit pe 23 de persoane, este in penitenciar pentru initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art. 7), iar la interogator a recunoscut ca banii luati de la noi (sume cuprinse intre 25000 - 40000 ron) au fost utilizati impreuna cu parintii (care si-au renovat casa si au cumparat autoturism in 2009 dupa ce a luat banii de la CAR) si fratele ei (pentru acoperirea altor credite). La ultimul termen presedinta ne-a spus:Amână judecarea cauzei şi fixează termen la data de 19.08.2014, pentru când: - se va reveni cu adresă pentru fişa de cazier a inculpatei; - în ceea ce priveşte proba cu martorii D. N. D. (frate) şi D. D. M.(cumnata), precum şi cererea privind introducerea în cauză în calitate de părţi responsabile civilmente a părinţilor inculpatei, instanţa urmează să se pronunţe la următorul termen de judecată; - dispune citarea inculpatei din Penitenciarul Gherla cu menţiunea ,,prezenţa este obligatorie”; - Vor fi citate părţile civile ....
Cu privire la proba cu martorii DND (fratele) si cumnata instanta si la termenul precedend a spus ca ramane sa se pronunte. Deci ar fi al doilea termen pentru ca ei sa se prounte.
Ceea ce eu trang concluzia ca se doreste sa se traga de timp cat mai mult pentru ca inculpata este nasa primarului din localitate iar fiina s-a este director de ingrijiri la spitalul unde a lucrat inculpata.
In aceasta situatie spune-ti si mie se poate ca parintii si fratele sa fie introdusi si obligati ca sa ne achita prejudiciu, si daca se poate sa fac sesizare la DNA pentru a se putea verifica modul de dobandire a averii tinand cont ca in casa respectiva exista o pensie de cca 1700 ron (pensia tatalui, mama nu a lucrat niciodata si o avere considerabila fiind mostenitorii a caselor, pamanturilor, etc. dupa decesul parintilor si a neamurilor).
Va rog ajutati-ma sa gasesc calea pentru a-mi recupera banii (sunt singura cu un copil si cu un salar de 1100 ron).
Cel mai recent răspuns: ContSters23466 , utilizator 22:14, 16 Iulie 2014
Fiind dosar pe rol ,aveti dreptul sa notificati situatia la OCPI
Avand in vedere lipsa detaliilor este hazardat a emite raspuns la obiect
Numai dupa analiza documentelor de la dosar ,persoana specializata se poate pronunta asupra strategiei de urmat astfel incat sa va puteti recupera prejudiciul
cunoscand politica site-ul nu pot da numar de dosar, nume de persoan, etc. Eventual detalii mai amanuntite pe email daca i-l lasat sau numar de telefon in mesaj privat pentru a va contacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune ContSters23466 ContSters23466 buna ziua, inculpata ne-a prejudiciat o valoare care ajunge undeva la 2 miliarde ron. nu este pentru prima data existand inca o condamnare pentru inselaciune ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu intr-un dosar de inselaciune (art. 215 c.pr. penala) ContSters23466 ContSters23466 Buna ziua, Sunt in proces cu o fosta colega intr-un dosar penal de inselaciune. La interogator a recunoscut ca ne-a inselat (sunt vreo 23 de persoane in acest ... (vezi toată discuția)
Frate decedat, dezbatere succesorala fara martori dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces (dezbatere succesorala ) nu am martori pt ca vecinii nu-l cunosc prea bine pe defunct (de mai ... (vezi toată discuția)