avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SENTINTA REANGAJARE
Discuție deschisă în Executare silită

SENTINTA REANGAJARE

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati intr-o problema.
Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis.
In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara pentru ca nu am dorit sa particip la un asa zis concurs.
Am actionat in instanta si am primit castig de cauza. Am astazi o sentinta definitiva, executorie si irevocabila. Am fost repus in functie dar salariile pe perioada respectiva nu le-am primit inca decat cu taraita. Se prevaleaza de ordonanta 71 care prevede plata in rate pana in 2016 -2017 a acestor drepturi. Am intrebat cunoscuti si am primit recomandarea de a face executare silita. Am inaintat pe aceasta cale si de la data admiterii de catre instanta a executarii primaria a facut pana azi 7 contestatii la executare. Bani in contul respectiv nu au. Pana acum toate executarile, mai putin una le-au fost respinse. la cea de a saptea li sa admis in parte. Nu stiu ce sa mai fac!!! cat trebuie sa mai astept? cui trebuie sa ma adresez. La 2 dintre contestatii am castigat si la apel. Va rog cine poate sa imi dea un sfat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:19, 17 Iulie 2014
Daca nu au solicitat si suspendarea executarii, executarea poate merge inainte, indiferent de cate contestatii pot face. Si daca nu au bani in conturi, se poate executa si bunuri mobile sau imobile. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva stiuculita stiuculita Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis. In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara ... (vezi toată discuția)
Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii fcamy fcamy Buna ziua. Sunt consilier juridic si ma confrunt cu urmatoarea problema. Dac ama puteti ajuta. In anul 1996 am obtinut hotarare judecatoreasca favorabila, ... (vezi toată discuția)