avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate afla daca o societate a facut angajari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate afla daca o societate a facut angajari intr-o anumita perioada?

Un salariat care merge in instanta contestand o decizie de concediere pe motivul desfiintarii postului sau de inginer ca urmare a de reorganizare a societatii doreste sa motiveze in faptul ca societatea a facut angajari pe postul respectiv sau pe posturi similare iar desfiintarea postului nu este una reala.

Cum poate dovedi in instanta, cu documente, ca acea societate a facut angajari in perioada respectiva. Ce trebuie sa solicite?

Se poate scoate din revisal un extras care sa arate toate angajarile noi facute de societate intr-o anumita perioada?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 18 Iulie 2014
Trebuie sa se adreseze, in acest sens, instantei de judecata si sa solicte acesteia emiterea unei adrese catre ITM prin care sa solicite daca angajatorul respectiv a efectuat angajari dupa data desfiintarii postului pe aceeasi functie.
Multumesc de raspuns.

Deci ITM-ul poate da aceste informatii?

Evident ca instanta trebuie sa solicite....
Da, ITM-ul poate furniza astfel de informatii la solicitarea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala bees bees buna ziua, am fost concediat conf art 65 alin 1 am primit preavizul de 20 zile , din care am fost doar 10 zile la munca timp de 8 ore in timpul preavizului ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa aflu daca la o reducere de personal prin concediere individuala, din statul de functii se reduc si posturile vacante? (vezi toată discuția)
Desfintare post individual Eduard l Eduard l Buna seara, Angajatorul mi-a desfintat postul de lucru si ma aflu in perioada de preaviz. Am primit salarii compensatorii insa in decizia de desfintare ... (vezi toată discuția)