avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa de pescuit pe o groapa cu apa facuta in urma ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa de pescuit pe o groapa cu apa facuta in urma dragarii !

Cum e posibil ca o balta formata in urma dragarii sa fie ocupata de un individ anume ,sa spuna ca e concesionata iar eu ca cetatean care doresc sa ma relaxez la o partida de pescuit sa vina sa mi ceara taxa de pescuit ? De unde stiu eu ca acea balta e concesionat si cu ce drept ,pentru ca de fapt e o groapa pe care nu a facuto nici Ministeru Apelor, nici Dumnezeu, a facuto o firma care a scos nisip de aclo si pe care statu a incasat taxe banuesc !! La solicitarea legitimatiei de paza si control a ridicat din umeri si mi a aratat un chitantier fara stampila s au alte insemne legale. Am plecat penru a evita un mare scandal pentru ca nu am vrut sai dau 40 lei . Invatatima si pe mine cum sa fac,pentru ca daca e asa ,vreau si eu sa pun mina pe o groapa cu apa sa pot da la peste linistit. In cazul de fata este vorma de balta ( groapa ) linga comuna Buturugeni judet GIURGIU linga riul Arges :-/:frantic: Am sa fac o sesizare la la Apele Romine, e bine ?
Cel mai recent răspuns: ContSters325089 , utilizator 19:56, 20 Iulie 2014
E ma intreb... de unde are balta peste?Daca are peste,e posibil sa fie concesionata.Nu e nici un indicator pe acolo care sa va atentioneze ca pescuiti pe o proprietate privata?
Puteti face sesizare,in felul asta aflati a cui este balta si daca pescuiti legal.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
Aceste gropi se pot popula cu peste cu ajutorul pasarilor iau icre o gherute si cind poposesc pe o anumita balta acele icre se desfac aolo si dupa un timp apar si pestsorii, asta e natura in care traim. Groapa are cred doua hectere.
Faceti sesizarea si o sa aflati a cui e balta.Daca nu e a nimanui,puteti sa dati la peste linistit...Fir intins!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citate si poezii de dragoste ContSters74561 ContSters74561 • Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... • Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)
Parodii pe tema data Ares-3 Ares-3 Pentru ca ne-am mai antrenat si pe alte topicuri, va propun sa parodiem, cat mai multi (varianta optimista) sau macar unul (varianta pesimisto-realista) o ... (vezi toată discuția)