Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire contract inchiriere

buna ziua! va rog ajutati-ma cu un raspuns.matusa mea locuieste intr-un apartament inchiriat de la icral si vrea sa-si prelungeasca contractul de inchiriere.problema este ca nu a fost ea detinatoarea contractului,ci mama ei care a decedat si are si o restanta la intretinere,fara de care nu poate sa transcrie contractul pe numele ei.exista vreo solutie ca sa nu-si piarda locuinta?cat timp are la dispozitie ca sa poata rezolva problema?contractul de inchiriere este expirat de 2 luni!multumesc!
Cel mai recent răspuns: marinescu2014 , utilizator 18:21, 21 Iulie 2014
Initial ,sa incheie cu asociatia de proprietari angajament de plata pentru acoperirea debitului si ulterior sa parcurga procedura de preluare contract de inchiriere
multumesc pt raspuns! dar cei de la intretinere i au spus ca nu se poate.trebuie sa achite tot ca sa-i dea adeverinta ca nu figureaza cu debite la intretinere.si fara aceasta adeverinta nu poate sa-si depuna dosarul la icral.
cei de la icral nici nu i-au spus cate zile mai are la dispozitie.unul spune cat mai repede,altul ca deja e tarziu.ca trebuia facuta transcrierea imediat dupa decesul mamei ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu asociatia de locatari (hotarare judecatoreasca de evacuare) byu byu buna, iata speta in cauza: in baza unei procuri de administrare primita de la proprietarul imobilului in care locuieste, reprezentantul acestuia (ruda de ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierderi cauzate de chiriasi T-BONE T-BONE Am inchiriat o garsoniera unui ins care nu a mai platit nici chiria de 2 luni, dar nici intretinerea. Omul m-a tot mintit, ba ca va depune banii in cont, ba sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatie proprietari loredana1108 loredana1108 Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare.. Am nevoie de la asociatia de proprietari, pentru servici, de o adeverinta din care sa reiasa ca sunt locatar al ... (vezi toată discuția)