avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe doua cladiri situate in aceesi curte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe doua cladiri situate in aceesi curte

Detin doua cladiri situate in aceeasi curte , la aceeasi adresa.(str. Alunis256) Prima este din anul 1936,(contract vanzare-cumparare, suprafata 80mp), iar a doua in suprafata de 150mp a fost construita in perioada 2013-2014. Cum se calculeaza impozitul pe cladiri, avand in vedere faptul ca parerile sunt impartite: Primaria spune una, codul fiscal-normele pct 51, alta.
Va multumesc anticipat ptr. raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:54, 22 Iulie 2014
Conform punctului 51din normele de aplicare ale art 252 din codul fiscal.
51. Clădirile distincte situate la aceeaşi adresă, proprietatea aceleiaşi persoane fizice, nu intră sub incidenţa prevederilor art. 252 din Codul fiscal.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua cladiri la aceeasi adresa (imobil), nu pot fi impozitate suplimentar? octavian57 octavian57 Va rog daca stie cineva ... 1.Este corecta informatia conform căreia dacă la acceaţi adresa de imobil(acelaşi CF)daca am două cladiri -case de locuit, ... (vezi toată discuția)
Impozitare a doua locuinta adri129 adri129 Am o casa modesta, stil vechi, pe care vreau sa o pastrez in forma in care este. Avand destul spatiu in curte m-am gandit sa construiesc mai in spate o alta ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta aura62 aura62 Buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la calcularea impozitului pe locuinta in urmatoarele conditii: -mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)