avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... refuz
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

refuz

Atata timp cat platim asigurari medicala la Casa Opsnaj, este normal si legal sa ni se refuze o internare tip ambulatoriu intr-un spital arondat, pentru o expertiza medico-legala ceruta tot de domniile lor ??? :O X-(
Mai mult de atat, sa se ridice tonul la noi,pe holurile spitalului? Problema cea din urma cred ca tine de deontologie profesionala si de bun simtz ! Tinand cont de comportamentul medicului, isteric, cred ca i-ar priii un consult psihiatric =D>
Unde se poate face o reclamatie, caci in urma discutiilor civilizate purtate cu cei de la Casa Opsnaj, am observat ca, " corb la corb nu-si scoate ochii " !!!
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:42, 14 Mai 2009
Reclamatia o puteti adresa la Colegiul medicilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)
Raport de autopsie medico-legal gicu73 gicu73 La data de 25 mai 2009 am dat un mesaj cu privire la cazul cumnatului meu care a suferit un accident de circulatie în anul 2007,a fost transportat la spitalul ... (vezi toată discuția)
Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)