avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... lmpozit pe venituri din alte surse-declaratia 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

lmpozit pe venituri din alte surse-declaratia 100

in cazul in care intr-o luna nu am nici o suma de declarat la "Impozit pe venituri din alte surse"-declaratia 100 ,se declara totusi cu 0.
mai exact pana acum am declarat impozitul de 16% de la venituri privind valorificarea deseurilor de persoane fizice .luna aceasta nu am achizitii de la persoane fizice ,declar sau nu declar cu valoare 0-in declaratia 100.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 14:53, 22 Iulie 2014
Buna ziua!
Potrivit art.79 din CF nu aveti obligatia depunerii pe "zero" a declaratiei 100 cu sursa respectiva. (se declara cand se plateste).
Dar va recomand sa o depuneti pe zero, in caz de "doamne fereste" :)
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce declaratie se regaseste acum prestatia pe conventie civila? ANDRU55 ANDRU55 Buna seara, Incepand cu luna octombrie 2017 Declaratia 112 nu mai cuprinde segmentul pentru conventiile civile. Cum declar obligatiile fiscale pentru ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din reciclare deseuri NOEMIERY NOEMIERY Va rog si eu frumos, sa imi raspundeti la intrebarea mea, referitor la impozitul de 16 % pe veniturile persoanelor fizice care furnizeaza deseuri reciclabile ... (vezi toată discuția)
Contractele civile huana huana sunt angajata la un club sportiv municipal, unde se vor incheia contracte civile de prestari servicii, am 2 intrebari: 1. cu cat se va impozita venitul? cu 16 ... (vezi toată discuția)