avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere CASS

Buna ziua, am primit o decizie de impunere de la CNAS pentru plata contributiei de 6.5%, in baza OG 92/2003 si Pfrotocolului P5282/95896/2007. La natura veniturilor pt care se calculeaza CAS este "Venituri din tranzactii imobiliare". E adevarat ca am vandut un pamant in 2009, dar oare pt acesta sa fie aceste contributii?La vanzarea de terenuri se plateste CAS?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:37, 29 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
In 2009, data la care ati vandut terenul, se datora contributie la Fondul de Sanatate la "si alte venituri supuse impozitului pe venit" daca nu aveati calitatea de salariat cu contract de munca.

Legea nu specifica clar ce intra la "si alte venituri" asa ca unele case de sanatate (in speta CAS Ilfov) au trimis decizii de impunere, din oficiu, pentru vanzari de imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal danyelut danyelut buna ziua, am vandut o casa in august 2011 si astazi am primit decizie de impunere din oficiu la suma vanzarii casei in 2011 cu 5.5 la suta C A S ILFOV,si o ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere din oficiu -cass vioricadinu vioricadinu Buna ziua, Ma numesc Stefan Alexandru. Va rog sa ma lamuriti daca este normal sa primesc decizie de impunere din oficiu pentru plata CAS ( avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere din oficiu cass 5.5 % tranzactii imobiliare retroactiv 2010 Tanyla Tanyla Buna ziua, Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru plata CASS 5.5%-la veniturile din tranzactii imobiliare,pentru perioada de raportare an 2010.Va ... (vezi toată discuția)