avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces minor

Daca el renunta la procesul pentru incredintare si imi cere mie sa fiu de acord cu stabilirea domiciliului minorei la bunica ce drepturi as avea eu si daca accept ce consecinte vor fi?
Cel mai recent răspuns: MarianaBuicaru , utilizator 19:13, 28 Iulie 2014
Buna ziua,
Puteti sa stabiliti, de comun acord, program de vizitare minor.
Exercitarea autoritatii parintesti va fi, probabil, comuna.
Gasiti calea ca, in afara disputelor dumneavoastra, copilului sa-i fie cel mai bine.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Eu sunt de acord ca copilul sa ramana la bunica, fiind constienta ca la aceasta sunt conditii mult mai bune, iar in situatia mea actuala nu imi permit sa intretin minora. Pe cale ameabila el nu este de acord ca fetita sa ramana o zi sau doua si la mine, apoi sa se intoarca acasa la bunica. Eu nu vreau proces de incredintare (el vrea), fiind de acord de la inceput ca minora sa ramana la bunica, doresc doar ca o zi sau doua sa ramana si la mine, insa el nu vrea pentru ca se teme ca nu i-o mai dau inapoi. Ce ma sfatuiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,incredintare minor si partaj AninaPirvu AninaPirvu Buna ziua.Sotul meu care are probleme cu alcoolul a tot plecat de acasa la fiecare bauta zdravana si dupa scandaluri mari..luandu-si lucrurile desi avem un ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)
Custodie Cristinamaria13 Cristinamaria13 Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si ... (vezi toată discuția)