Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj in concubinaj

Buna ziua,Cum trebuie sa actionez pentru un partaj dupa un concubinaj de 8 ani de zile? Fostul concubin nu vrea sa-mi dea nimic dupa aceasta convieturire.Daca il actionez in instanta cat trebuie sa platesc?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:04, 29 Iulie 2014
Doar daca aveti facturi pe numele dvs. aveti un drept de creanta si nimic atlceva.
Nu e un partaj (caci nu aveti bunuri in comun) ci recuperarea sumelor investite. Sume pe care trebuie sa le dovediti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in concubinaj Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,doresc daca se poate cateva lamuriri.Dupa o convietuire in concubinaj de 8 ani ,la despartire pot primi ceva din ce am investit in locuinta ... (vezi toată discuția)
Cea mai scurta cale de a-mi redobandi lucrurile si banii dupa o relatie de concubinaj cristinan1985 cristinan1985 dupa o relatie de 8 ani in care eu si concubinul am realizat diverse bunuri impreuna, ne-am despartit iar el nu vrea sa mi dea inapoi nimic dinn ceea ce eu am ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobândite de concubini Kathyp Kathyp Am avut o relatie de concubinaj de 4 ani si jumatate, anul trecut de Craciun mi-a cumparat inelul de logodna...ne-am despartit recent, minora a ramas la mine ... (vezi toată discuția)