avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere telefonie mobila

Buna ziua. As dori sa rezilier un contract de telefonie mobila si as dori sa stiu daca este legala perceperarea taxei de inchidere. Daca da as dori sa stiu temeiul legal. Portarea nr este echivalent cu rezilierea contractului?????
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carstea_nicoleta , utilizator 12:10, 30 Iulie 2014
Binenteles ca portarea=schimbarea operatorului,constituie rezilierea abonamentului incheiat cu operatorul initial
dar e normal sa fiu penalizata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere (legalitate taxa) carstea_nicoleta carstea_nicoleta Buna ziua. As dori sa rezilier un contract de telefonie mobila si as dori sa stiu daca este legala perceperarea taxei de inchidere. Daca da as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere inainte de termen contract operatot telefonie mobila Emowreck23 Emowreck23 Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca este legala aceasta taxa perceputa de operatorii de telefonie mobila in cazul rezilierii contractului inainte de ... (vezi toată discuția)