avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma fara activitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma fara activitate

Buna ziua! Am infiintat un SRL pe data de 3/02/2014, nu am avut activitate, am depus declaratiile trimenstriale pe 0,am semnatura electronica. Intrebarea mea este ce pasi trebuie sa urmez ca firma mea sa nu intre in insolventa? In actul constritutiv scrie ca firma va intra in insolventa dupa 6 luni de inactivitate. Eu vreau sa incep activitatea firmei undeva la jumatatea acestei luni, am marfa achizitionata si doresc sa vand pe internet... Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat... Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:09, 2 August 2014
Procedura privind insolventa unei firme este mai complicata decat inscrierea ei in actul constitutiv.

Deci, n-o sa intrati automat in insolventa daca nu desfasurati activitate mai mult de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata Seel Seel Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
S.r.l.-d smaranditamaria smaranditamaria Buna ziua.Doresc sa aflu ce pasi trebuie sa urmez dupa infiintarea unei S.R.L.-D ,eu fiind asociat unic, fara angajati.Pana incep activitatea trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)