avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu asociatia de locatari

Buna ziua ! Sunt un tanar cetatean al acestei tari frumoase ....
Sa trec direct la subiect .... locuiesc in Giurgiu si consider ca asociatia de locatari solicita niste bani fara sa ofere nici macar un serviciu !
Mentionez :
Am inchiat contracte individuale cu cei de la : Apa si canal, gunoi, gaz, caldura nu exista deoarece toti locatarii au centrale individuale pe gaz si nici nu mai exista tevile de caldura la nici un proprietar , lumina pe scara nu exista, femeie de servici nu exista, deci avem contracte individuale la absolut toate utilitatile.
Administratorul solicita suma de 8 lei pe luna fara a elibera bon fiscal ci doar o adeverinta . Pe scara blocului exista cateva persoane cu datorii ....persoane care nu locuiesc in acele locuinte ..... . Reparatii nu se fac nici la sub-sol nici pe acoperis si nici pe scara mentionez ca la sub-sol exista (resturi fiziologice de circa 1 metru ). Cum procedez ca sa nu mai platesc aceasta suma de 8 lei lunar ?
Avand datorii pe scara, noi ce-i fara datorii ne putem retrage din asociatia de locatarii? CUM? Este legal sa se incaseze aceasta suma fara a elibera bon fiscal? Cine este responsabil ca la sub-sol-ul blocului exista ..... ( resturi .....) si nu este reparat ?Ce este de facut ???? Helpp....helpp... helppp.... CONSIDERAM CA PROPRIETARI (noi ce-i fara datorii) ca nu avem nevoie de aceasta asociatie.
Cel mai recent răspuns: ANDRU55 , utilizator 17:09, 1 August 2014
1-Pentru raspuns la obiect este necesar sa detaliati situatia
Ce este mentionat pe adeverinta justificare pentru cei 8 lei
Asociatia de proprietari pentru sumele incasate,nu emite bon fiscal ci chitante
2-
Avand datorii pe scara, noi ce-i fara datorii ne putem retrage din asociatia de locatarii?

La dv exista infiintata asociatie de locatari sau de proprietari?
Daca este asociatie de proprietari,aspectul ca intelegeti sa nu mai fiti membru proprietar are drept consecinta reducerea drepturilor,in rest obligatiile sunt identice cu a membrilor proprietari
3-
Cine este responsabil ca la sub-sol-ul blocului exista ..... ( resturi .....) si nu este reparat ?Ce este de facut ???? [/qot]
Subsolul tehinic reprezinta parte comuna a carei intretinere intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari.
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine oblgatia sa remedieze deficientele si sa dispuna igienizare
Daca la nivelul asociatiei de proprietari nu solutionati,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala
Nu sunteti constituiti intr-o Asociatie de proprietari? Ca proprietari ce va aflati nu conteaza ca reziduurile din subsol vor ajunge probabil la etaj din nepasarea dvs fata de proprietatea comuna? Administratorul trebuie sa elibereze chitanta pentru orice suma pe care o pretinde,suma justificata pe lista cotelor de intretinere. Fara un fond de reparatii cum se pot face interventii pe zona comuna din bloc? Daca toti proprietarii sunt hotarati sa nu mai contribuie cu nimic la buna functionare a blocului probabil veti intra in case de pe muntii de gunoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie locatari, datorii administratie Ivonna Ivonna Vrem sa infiintam o asociatie de proprietari. Administratia catre care am platit pana acum, desi a incasat banii de la toti locatarii, si-a bagat banii ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - presedinte abuziv NegruVasilica NegruVasilica Buna seara! Pe scara noastra s-au tras gaze in mai 2002. Eu nu am avut posibilitati materiale atunci sa-mi trag gaze. Nici acum nu am venituri suficiente ... (vezi toată discuția)
Suspiciune de executare fără contract a coloanelor de gaze și de apă. ce instituție poate verifica legalitatea lucrărilor în contabilitatea firmei executante? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va relatez urmatoarea situatie : -Acum 2 ani s-a executat pe scara blocului instalatia de gaze. -Acum 6 luni s-a executat si contorizarea apa ... (vezi toată discuția)