avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie utilaje de la o persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie utilaje de la o persoana fizica

Am o societate de confetii si am umparat de la o persoana fizica un utilaj second-hand. Nu am facut atunci nici un act cu d-na respectiva. As vrea sa inregistrez acest utilaj in contabilitate. Cum pot proceda? Un contract de vanzare-cump neautentificat la notar este suficient? Sau mai trebuie si alte acte? Sau se poate sa-l inregistrez cumva ca aport in societate?
Cel mai recent răspuns: dianap12 , utilizator 15:23, 2 August 2014
Cumpararea de produse de la persoanele fizice se face cu borderoul de achizitie.
E vorba de un mijloc fix. Nu stiu daca mege tot cu borderou?
Adica numai cu borderou...scuze. Ar trebui si un contract de vanzare-cump, dar dilema mea e daca trebuie autentificat si daca mai are nevoie si de alte acte in spate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoane fizice woody2013 woody2013 Buna Seara, Sunt in curs de deschidere a unui SRL. Am doua intrebari: 1. Pot face cheltuieli inainte de deschiderea firmei iar ulterior acestea sa fie ... (vezi toată discuția)
Srl achizitie auto de la persoana fizica andrei.toia andrei.toia Buna ziua, sunt SRL si as dori sa achizitionez o masina second-hand de la o persoana fizica, cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)