avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare cu sofer aflat sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare cu sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice

Buna ziua ! Are cineva idee ce pot face daca sambata seara un om beat a intrat cu masina lui in masina mea si la fiola ia iesit 0,97. Si in cazul persoanelor baute am inteles ca asigurare nu asigura despagubirea pagubelor produse. Ce pot face sa imi pot face masina? Omul nu vrea sa-mi dea nimic !
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Sorinel1, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:07, 4 August 2014
Va adresati asiguratorului celui vinovat iar acesta se va indrepta apoi impotriva conducatorului auto ptr recuperarea prejudiciului.
Asiguratorul este obligat sa va despagubeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto in caz de accident cu alcoolemie peste 0.8 iovanov iovanov Salut, Aseara am fost lovit lateral de un \\"om de stiinta\\" care a fugit de la fata locului. Ca norocul i-am pastrat placuta de inmatriculare (care ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Daca se poate un mica ajutor ar insemna enorm pentru mine.In data de 22 august am avut un evenimet rutier in Brasov cu vatamare ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)