avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare contract telefonie mobila

Buna ziua,

Am o problema cu cei de la Vodafone. Am facut un abonament de date pe care l-am anulat dupa 3 zile (aveam 14 zile conform contractului). Am predat tot (cartela, dispozitiv) dupa care, in aceeasi zi eu am facut un abonament la Orange. Motivul pentru care am reziliat contractul este ca mergea foarte, foarte prost internetul, nu puteam lucra cu el.

Dupa 2-3 luni au inceput telefoanele... ca sunt dator, ca sa platesc facturile pe care ei le emit, dar eu nu am primit nici macar una... nici prin email, nici prin posta. Degeaba am mers in locul in care am facut/reziliat contractul ca nu au rezolvat nimic, desi mi-au spus ca totul e in ordine.

Eu le-am cerut sa imi trimita in scris orice solicitare dar nu am primit nimic.
Am facut si o plangere la ANPC dar inca nu am primit raspuns de la dansii.

Precizez ca mai am contractul pe care scrie clar "ANULAT" si "Preluat, data de ..." (pp ca se refera la dispozitiv) , cu semnatura, stampila , tot.

Ce as putea sa fac sa ma scap odata de ei? Incep sa ma calce pe nervi...

Cu multa stima,
Vlad
Cel mai recent răspuns: avlad , utilizator 23:34, 4 August 2014
Asteptati sa va raspunda ANPC.
Le-ati dat cred, toata documentatia..
Le-am scanat si trimis contractul respectiv. Ce ma ingrijoreaza putin e faptul ca azi m-au sunat di nou si pt prima data mi-au spus ca cica ar fi trebuit sa primesc nu stiu ce nr. de inregistrare cand am reziliat contractul. In orice caz, eu cand l-am reziliat l-am intrebat pe tipul de acolo daca e ok tot si mi-a zis ca da, adica.... nu cred ca eu trebuie sa cunosc procedurile lor... Dar am acel contract pe care scrie clar ca e anulat, are si stampila si tot si sper ca nu ma fac bun de plata :D
Cu anularea contractelor sunt probleme. Cred ca toti furnizorii de telefonie trebuie sa aibe online formularul de solicitare anulare (in atentia ANPC). Se folosesc de toate tertipurile sa intarzie sau sa opreasca asa ceva.
@vulturu39 Ok, dar eu ce pot face avand in vedere ca eu am doar contractul si chiar azi, am primit si o instiintare cum ca daca nu platesc ei incep demersurile pt recuperarea datoriei ??

Si nu pricep ce datorie, pt ca eu am folosit rahatu ala de net 3 zile in care mi-am mancat nevii cu el dupa care am returnat tot.

Le-am facut plangere peste tot, altceva nu stiu ce saracie sa fac si parca vad ca ma scot bun de plata.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
avlad, utilizator
Te alături mie și altor sute de romani care au fost refuzați sau amânați cu anularea contractului. Asta pana când ANPC binevoiește sa atace abuzurile din contracte înainte de a semna asa ceva și sa respecte legislația europeana.

Alte discuții în legătură

Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Iacomi Iacomi in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare ... (vezi toată discuția)
abonament sala fitness 2nee 2nee buna ziua, am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste. am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)