avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare contract telefonie mobila

Buna ziua,

Am o problema cu cei de la Vodafone. Am facut un abonament de date pe care l-am anulat dupa 3 zile (aveam 14 zile conform contractului). Am predat tot (cartela, dispozitiv) dupa care, in aceeasi zi eu am facut un abonament la Orange. Motivul pentru care am reziliat contractul este ca mergea foarte, foarte prost internetul, nu puteam lucra cu el.

Dupa 2-3 luni au inceput telefoanele... ca sunt dator, ca sa platesc facturile pe care ei le emit, dar eu nu am primit nici macar una... nici prin email, nici prin posta. Degeaba am mers in locul in care am facut/reziliat contractul ca nu au rezolvat nimic, desi mi-au spus ca totul e in ordine.

Eu le-am cerut sa imi trimita in scris orice solicitare dar nu am primit nimic.
Am facut si o plangere la ANPC dar inca nu am primit raspuns de la dansii.

Precizez ca mai am contractul pe care scrie clar "ANULAT" si "Preluat, data de ..." (pp ca se refera la dispozitiv) , cu semnatura, stampila , tot.

Ce as putea sa fac sa ma scap odata de ei? Incep sa ma calce pe nervi...

Cu multa stima,
Vlad
Cel mai recent răspuns: avlad , utilizator 23:34, 4 August 2014
Eu ma alatur, dar nebunii cica fac demersuri sa bla bla bla....

Ce pot face mai exact teparii acestea ? Presupun ca nimic fara o sentinta de la un judecator nu ?
Ca scria in instiintarea aia (bine ca aia o ajuns la mine acasa dar facturile nu) ca ma baga in nu stiu ce baza de date Preventel si ca apeleaza la firme de recuperatori (care nu inteleg ce ar putea sa faca, sa imi taie cate un deget pana platesc? ori.....ce ? )

Cum ma pot obliga sa platesc ? Nu pot sa imi puna oprire pe conturi sau chestii in genu nu ?
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
avlad, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Iacomi Iacomi in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare ... (vezi toată discuția)
abonament sala fitness 2nee 2nee buna ziua, am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste. am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)