avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Lumea în care trăim Tu, cel uluitor - titlu film realizat de Dragos ...
Discuție deschisă în Lumea în care trăim

Tu, cel uluitor - titlu film realizat de Dragos Bratasanu

Desi avea doar 24 de ani si abia terminase facultatea, a crezut cu tarie in visele lui si timp de sase luni, a trimis sute de e-mail-uri la institutii de la Polul Nord si la NASA, dorind enorm sa descopere acele meleaguri care-ti taie respiratia.
A avut in final un raspuns de la o singura companie care l-a luat in echipa sa, cu care a navigat timp de doua saptamani pe un vas, pana in Antarctica. De acolo, a plecat la Polul Nord, unde, dupa ce a cautat informatii cu ajutorul carora sa demonstreze cum influenteaza poluarea incalzirea globala, a ajuns sa se intrebe ce anume i-a inspirat pe oamenii care au inventat cei mai mari roboti spatiali ...a aflat raspunsuri care conecteaza lumea stiintei cu lumea spirituala si, intervievand personalitati din diferite domenii a ajuns sa realizeze un film care nu povesteste calatoriile sale ci calatoria vietii fiecaruia dintre noi.
Desi acum, Dragos Bratasanu este inginer la Agentia Spatiala Romana este in continuare implicat in actiuni de promovare a ceea ce a aflat, aspecte care, daca vor completa descoperirile stiintifice, ingloband spiritualitatea ca factor determinant in dezvoltarea armonioasa a vietii fiecarui om, umanitatea ar face un pas urias in evolutie.

[ link extern ]

Fiecare limita odata atinsa, ofera o noua oportunitate si o noua limita poate fi descoperita.
L.C.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Laura Ciobeica, moderator
nu stiam de el ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerologie... Herra_ Herra_ NUMEROLOGÍE s. f.ştiinţă a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman. ... (vezi toată discuția)
Biblia ªi crucea themis themis Deoarece titlul secţiunii invită la destăinuiri, voi încerca să vă spun că sunt un om pe care l-a durut întotdeauna nedreptatea. O voi face prin ... (vezi toată discuția)
Predarea teoriei evolutiei in scoli Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De vreo 4 ani biologia se invata in scolile din Romania fara sa fie predata teoria sintezei evolutioniste moderne. Problema aceasta e cat se poate de serioasa ... (vezi toată discuția)