avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Renuntare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Renuntare indemnizatie crestere copil

Buna ziua, in prezent beneficiez de indemnizatia de crestere copil. Am obtinut un contract in UK si as vrea sa renunt la indemnizatia de aici ca sa pot primi acolo. Va rog ma puteti ajuta cu informatii si detalii despre actele si pasii pe care trebuie sa ii parcurg? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 11 August 2014
Luati legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care va plateste in prezent indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal in concediu de crestere a copilului? benci1900 benci1900 Buna ziua! Urmeaza sa nasc in august si am decis ca sotul meu sa intre in CCC timp de un an. Insa situatia noastra este destul de complicata... El lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Pop Ana Maria Pop Ana Maria Buna. As dori sa stiu ce contributii se platesc la stat pe perioada concediului de crestere copil ...mie din cate am observat pe fluturas(cadru militar) ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat in sistemul de sanatate ela_03 ela_03 Buna ziua! Eu sunt angajata si ii am in intretinere pe parintii mei, ei neavand nici un venit. Din iunie o sa intru in concediu de maternitate, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)