avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie primita de angajat de la firma angajatoare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie primita de angajat de la firma angajatoare aflata in insolventa

Buna ziua,

Sunt fost angajat la o frma care e in insolventa de 2 ani, acum are termen am vazut pentru intrarea in faliment.
Am primit de curand prima citatie de cand este insolventa, in care eu sunt INTIMAT, fostul angajator (in insolventa) este APELANT .. si alaturi de altii sunt chemat pentru APEL.

Cum se traduce aceasta sitatie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:42, 15 August 2014
Ce functie ati avut? Cumva de raspundere? De cata vreme nu mai sunteti salariatul lor? Ati adus prejudicii firmei respective? Va trebuie aparator, nu tratati cu superficialitate caci usor se poate ajunge la raspundere in solidar.
apetcu a scris:
Am primit de curand prima citatie de cand este insolventa, in care eu sunt INTIMAT, fostul angajator (in insolventa) este APELANT .. si alaturi de altii sunt chemat pentru APEL.

Cum se traduce aceasta sitatie?

Asta înseamnă că deja sunteți citat într-o cale de atac. Firma a declarat apel împotriva unei hotărâri a tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat pentru fond Ellena007 Ellena007 Care este pedeapsa pentru intimat pentru fond? (vezi toată discuția)
Procedura de continuare a unui proces trimis de tribunal la curtea de apel si retrimis la tribunal border2013 border2013 1) la Tribunal s-a admis necompetenta materiala si s-a transmis dosarul la Curtea de apel. 2) Curtea de Apel scoate de pe rol dosarul si il trimite la ... (vezi toată discuția)
sunt si eu bun de plata ??? cata emil cata emil Buna tuturora, cu voia D/ voastra va supun atentiei urmatoarea speta, O firma cu patru asociati toti avand calitatea si de administratori unde mai tarziu ... (vezi toată discuția)