avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor - furt in penintenciar, implicatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor - furt in penintenciar, implicatii

buna ziua am depus bani pe numele unei persoane la pentenciar .si acum sunt martor intrun dosar penal de furt al fratelui celui condamnat . cel caruia i-am last bani bani este condamnat executa o pedepsa din 2012 dar eu nu vad ce legatura are ce pot pati ?nu il cunosc pe nici unul nici pe cel cu dosar penal si nici pe cel caruia iam lasat bani eu doar la rugamintea unei persoane i-am last bani .era un ajutor si am mai lasat si la alte persoane condamnate este scris in registru .
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:13, 13 August 2014
vad ca sunteti chemat in calitate de martor nu de suspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O noua infractiune - cu executare? user.name user.name buna seara am si eu o intrebare....cunosc pe cineva care are 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare si a mai facut un dosar de furt dar s-au restituit ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat pe nedrept de furtul unui telefon. cum pot să îmi dovedesc nevinovăția? szucsbogdan szucsbogdan Buna seara. Am fost acuzat pe nedrept de furtul unui telefon. Acum cateva zile am fost chrmat la politie pentru a nu fi nevoiti sa imi trimita citatie. Totul a ... (vezi toată discuția)
Citatie Ana loredana Ana loredana Buna ziua as dori sa stiu ce pot face am un prieten ce a comentat pe facebook la o postare pe un grup,comentarul a fost adresat catre politie .Dupa ce a last ... (vezi toată discuția)