avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz?

Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat in spatiul cand am facut ultima data buletinul. Apartamentul este pe numele meu , trebuie sa schimb buletinul in jutetul dolj sa apara in el adresa apartamentului din Craiova, si placutele de inmatriculare, certificatul masini care este inschisa pe alt judet (alta adresa)? multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 18 August 2014
Puteti sa locuiti linistit. N-o sa va deranjeze nimeni. Aveti deja un domicilu declarat
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2014
AvTudor_com, utilizator
Depinde unde locuiti, corect e sa aveti adresa de domiciliu in buletin acolo unde aveti locuinta principala si eventual resedinta ( viza de flotant) unde locuiti.
eu voi locui la adresa unde este apartamentul in Craiova iar adresa in buletin este cea a parintilor in alt judet.
Daca nu vreti sa va schimbati buletinul, va faceti macar viza de flotant la adresa la care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)