avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Tariceanu si alba-neagra
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Tariceanu si alba-neagra

Probabil ati aflat ca dl prim-ministru tocmai a declarat ca nu mai demisioneaza :). daca intrati pe revista presei nu o sa puteti rata declaratia sa destul de amuzanta si oarecum puerila.
oare am mai putea avea incredere in deciziile luate de o astfel de persoana? eu cred ca ar fi trebuit sa fie mai rezervat in declaratii, daca nu era sigur de demisie. nu de alta, dar mai fac unii stop cardiac (de bucurie sau de tristete). sunt curioasa ce credibilitate mai are? Bafta, conducatorului curajos al poporului!
Cel mai recent răspuns: flaviusnet , utilizator 23:00, 20 Iulie 2005
ave, nu suntem monarhie parlamentara, iar primul-ministru nu este conducator al poporului. si nici nu este votat de popor, asha ca prea putin conteaza un referendum in acest caz, ori increderea poporului in primul-ministru.. deocamdata singura functie aleasa de popor in mod direct si nominal este presedintele statului, iar aici sanctiunea poate fi daca este cazul, oprobiul public.
fortuna vis,
"conducator curajos" si-a spus el insusi, nu eu dintr-o greseala. tocmai de aceea facem si trimitere la textul din ziar. poate facem niste pariuri, demisoneaza, nu demisioneaza...
nu..nu isi da demisia..merg pe admiterea mea in inm!:)
da,sunt adeptul democratiei,deci refuz prin definite doctrina psd-ista(daca are asa ceva...),dar ce face tariceanu in aceste momente ar trebui inregistrat in format mp3 si povestit seara copiilor la culcare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu s-ar trece la monarhie? vis a vis de nemultumiri si protestele de la piata universitatii si piata unirii... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Schimbam ceva cu ce? Aceasta este marea intrebare... Se poate revizui constitutia si sa se treaca la monarhie.Ramane de vazut insa ce se va vota in caz de ... (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)