avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DILEMA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DILEMA

Iata intrebarea,
PREVEDERILE Ordinului M26 al Ministrului Aparari nationale, ERAU sau NU-ERAU, APLICABILE SI personalului militar, CADRELOR MILITARE in activitate LA DATA DE luna MAI (05) a anului 2009, IN BAZA DISPOZITIILOR art. 1 din Ordinul nr. 26 din 17.03.1990? #-o
SAU mai simplu,
La data de luna MAI (5) 2009, prevederile Ordinului M.Ap.N. M26 din 06.03.2009, ERAU aplicabile si CADRELOR MILITARE din M.A.I.- Jandarmeria Romana??
#-o

Daca DA, va rog sa motivati.

Cu multumiri, un aparator al LEGI, a caror drepturi au fost incalcate.
Astept raspunsuri si pe adresa de E-mail mogosmarian@yahoo.com
Buna seara!

lntrebarile dvs. sunt ambigue, astfel incat, va rog sa le reformulati.

Cu stima.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Admin, administrator
Pentru a respecta opinia dvs, REFORMULEZ intrebarea.

Avand in vedere faptul ca la data de 06.03.2009.Ministrul Aparari Nationale a emis Ordinul M26, pentru aprobarea Normelor Disciplinei Militare, Ordin ce cf art 1 se aplica TUTUROR cadrelor (personalului) MILITAR din M.Ap.N. intrebarea mea face referire la APLICABILITATEA respectivului ordin M26 al M.Ap.N. si pentru CADRELE (personalul) MILITAR din M.A.I.

ERA sau NU-ERA aplicabil la data de (luna MAI) anul 2009, respectivul ordin M26 si CADRELOR (personalui) MILITARE din Ministerul.Administratiei. si Internelor (mai nou Ministerul Afacerilor Interne).?

Pentru a avea termen de comparatie, va rog sa aveti in vedere si ORDINUL nr. 53 al Ministrului Administratiei si Internelor emis in 25.02.2010, ce prin articol UNIC fac aplicabile prevederile Ordinului M26 al M.Ap.N. si PENTRU cadrele Militare din M.A.I.

ASADAR, in cazul in care dvs cunosteti o eventuala legalitate de APLICABILITATE arespectivului ORDIN M26 al M.Ap.N. si pentru cadrele militare din M.A.I. la data de (luna MAI) 2009, va rog sa i-mi precizati, eventual indicati temeiul de drept si sau cadrul legal al APLICABILITATI respectivului Ordin si cadrelor militare din M.A.I.

Cu multumiri
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale B. Stefan B. Stefan Sunt cadru militar in activitate in Ministerul Afacerilor Interne si ne sunt aplicabile prevederile Lg. 80 / 1995 privind statutul cadrelor militare. In legea ... (vezi toată discuția)
Prin ce act normativ erau sanctionate cadrele militare? SheiculDeRomania SheiculDeRomania Care era actul normativ in vigoare la data de 19.05.2009, privind sanctionarea cadrelor militare din Ministerul Administratiilor si Internelor??? Arat ... (vezi toată discuția)
Ordinul 703/2009 dorinv dorinv Rugaminte mare. Am nevoie de ordinul ministrului transporturilor din iunie nr.703/2009 referitor la delimitarea patrimoniilor. Va rog pe mp sau ... (vezi toată discuția)