avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... pot sa cer ANRPului intocmirea unui nou raport de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

pot sa cer ANRPului intocmirea unui nou raport de evaluare?

Buna ziua.

Apelez la dumneavostra pentru a va intreba daca pot sa cer intocmirea unui nou raport de evaluare pt un teren in cazul in care sunt nemultumit de cuantumul masurilor reparatorii stabilite de evaluatorul desemnat de ANRP. In caz afirmativ, stiti care ar fi procedura care trebuie urmata si cui trebuie sa ma adresez? Exista vreun termen limita? Nu prea stiu cum sa procedez mai departe...

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 03:02, 19 Mai 2009
Titlul primit (decizia galbena) poate fi contestat in instanta de contencios administrativ, conf.L 554/2004, la Curtea de Apel din raza domiciliului reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare in justitie decizie anrp alex_mn alex_mn Buna seara. Dupa foarte multi ani de asteptare matusa mea a intrat in posesia deciziei ANRP prin care, in urma evaluarii facute de un evaluator, i se propun ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti unde si cui ma pot adresa daca sunt nemultumita de evaluarea facuta pentru un teren, de catre o firma de experti numita de ... (vezi toată discuția)
Instanþa competentã ºi obligativitatea de a fi reprezentat prin avocat puideurs puideurs Buna ziua, Intr-o cauza privind disp. art.8 din Legea 554/2004 a contenciosului ad-tiv, pentru o hotarire definitiva si irevocabila privind decizia de ... (vezi toată discuția)