avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conturi ANAF Galati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conturi ANAF Galati

Buna ziua. Fiti amabili si lamuriti-ma si pe mine: am cautat pe internet conturile IBAN pentru impozitele platibile de catre un CMI fara angajati (persoana fizica autorizata) cu sediul in localitate rurala (nu in Municipiul Galati)si am gasit o sumedenie de liste. Imi trebuie ca sa pot efectua platile trimestriale dintr-un cont bancar prin internet banking, dar care este ultima lista?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:52, 25 August 2014
Folositi programul de ordine de plata de la anaf.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru a plati o amenda contraventionala instituita ... legislatie@farmaciilemyosotis.ro legislatie@farmaciilemyosotis.ro Buna ziua, pentru a plati o amenda contraventionala instituita de catre politia locala Braila unei societati comerciale din Galati am folosit IBAN-ul ... (vezi toată discuția)
Modificare sediu fiscal cabinet medical. Nata88 Nata88 Un cabinet medical individual își muta sediul dintr-o localitate rurala ce tine de ANAF Tecuci în mun. Galați. În cat timp sunt obligați cei de la ... (vezi toată discuția)