adirina 
	    	Utilizator

adirina 
	    	Utilizator	    

Laura Stefan 
	    	Contabil

Laura Stefan 
	    	Contabil	    

Art. 192. - (1) În situaţia persoanelor care realizează venituri din activităţi independente sau agricole, cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului se recalculează în baza dovezilor eliberate de autorităţile competente privind veniturile efectiv realizate în perioada pentru care s-a luat în calcul venitul estimat în vederea plăţii anticipate a impozitului sau, după caz, pentru care s-a completat declaraţia pe propria răspundere prevăzută la art. 6 alin. (5) lit. b).
(2) Dovada prevăzută la alin. (1) se transmite de către persoana beneficiară la agenţia teritorială, cu respectarea termenului general de prescripţie prevăzut de lege.
(3) Dacă din recalculare rezultă un cuantum mai mare al indemnizaţiei pentru creşterea copilului faţă de cel stabilit iniţial, diferenţa de cuantum se acordă pentru toată perioada de la data stabilirii dreptului.
(4) Dacă din recalculare rezultă un cuantum mai mic al indemnizaţiei pentru creşterea copilului faţă de cel stabilit iniţial, diferenţa de cuantum se recuperează de la beneficiar, în condiţiile art. 21 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă."
 adirina 
	    	Utilizator

adirina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Anamaria Catargiu	                   

Buna ziua.
Multumesc mult pentru informatiile oferite. V-as ruga si eu sa ma ajutati. Mai concret.
1.Sunt PF(traducator autorizat) cu activitate din ... (vezi toată discuția)
	                    Anamaria Catargiu	                   

Buna ziua.
Multumesc mult pentru informatiile oferite. V-as ruga si eu sa ma ajutati. Mai concret.
1.Sunt PF(traducator autorizat) cu activitate din ... (vezi toată discuția)

myhpopescu	                   

As dorii sa va adresez o indrebare referitoare
la modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea
copilului. Eu lucrez cu carte de munca si cu contract de ... (vezi toată discuția)
	                    myhpopescu	                   

As dorii sa va adresez o indrebare referitoare
la modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea
copilului. Eu lucrez cu carte de munca si cu contract de ... (vezi toată discuția)

cleo.todinca	                   

Buna!
Am si eu o nelamurire cu privire la calculul indemnizatiei pt cresterea copilului.
Dar, sa incep cu inceputul. Sunt PFA din 01 Dec 2007. Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
	                    cleo.todinca	                   

Buna!
Am si eu o nelamurire cu privire la calculul indemnizatiei pt cresterea copilului.
Dar, sa incep cu inceputul. Sunt PFA din 01 Dec 2007. Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)