avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata mari- cum pot proceda in acest ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata mari- cum pot proceda in acest caz?

in urma cu 3 luni am facut la Registrul Comertului o reclamatie pt a inchide un punct de lucru al unei societati X neavand acordul vecinilor afectati (locuiesc la curte)firma fiind un service auto (3 metri de casa mea),registrul comertului a trimiso in instanta unde eu am pierdut,am primit hotararea acasa unde scrie ca trebuie sa achit 2000 lei cheltuieli de judecata (procesul a durat 5 minute) eu neavand avocat,cu recurs in 30 de zile.Ce pot face ca cheltuielile sunt prea mari (se poate plati esalonat),oare 2000 lei pentru 5 minute nu este prea mare,va rog sa ma ajutati cu aceasta intrebare..multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Padureanu , Alte profesii 10:21, 28 August 2014
Daca asa s-a hotarat nu aveti ce face decat sa atacati hotararea.nProblema este ca in calea de atac ati mai putea fi obligat la alte cheltuieli suplimentare daca pierdeti din nou.nNu inteleg de ce nu ati mers sa consultati avocat anterior de a face acest proces.nVa costa mult mai putin si ati fi avut un studiu de caz concret.nAti fi aflat si ca veti plati cheltuieli daca pierdeti procesul.
am fost la avocat si a spus ca voi pierde dar procesul era pe rol,pot plati esalonat,cat ar costa in plus executarea silita..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca ralu1981 ralu1981 Buna ziua.Am si eu o problema de ordin juridic ce ma framanta foarte mult.Tocmai ce am pierdut un proces ,un litigiu de munca,cu un fost angajator.Eu nu voi ... (vezi toată discuția)
Stimați domni și doamnelor din avocatura , vin cu o rugăminte ... M S 2023 M S 2023 Stimați domni și doamnelor din Avocatura , vin cu o rugăminte și o întrebare , dacă ai pierdut in prima instanța și ai drept de recurs și pierzi ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie locatari cipris_90 cipris_90 Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am ... (vezi toată discuția)