in urma cu 3 luni am facut la Registrul Comertului o reclamatie pt a inchide un punct de lucru al unei societati X neavand acordul vecinilor afectati (locuiesc la curte)firma fiind un service auto (3 metri de casa mea),registrul comertului a trimiso in instanta unde eu am pierdut,am primit hotararea acasa unde scrie ca trebuie sa achit 2000 lei cheltuieli de judecata (procesul a durat 5 minute) eu neavand avocat,cu recurs in 30 de zile.Ce pot face ca cheltuielile sunt prea mari (se poate plati esalonat),oare 2000 lei pentru 5 minute nu este prea mare,va rog sa ma ajutati cu aceasta intrebare..multumesc
Daca asa s-a hotarat nu aveti ce face decat sa atacati hotararea.nProblema este ca in calea de atac ati mai putea fi obligat la alte cheltuieli suplimentare daca pierdeti din nou.nNu inteleg de ce nu ati mers sa consultati avocat anterior de a face acest proces.nVa costa mult mai putin si ati fi avut un studiu de caz concret.nAti fi aflat si ca veti plati cheltuieli daca pierdeti procesul.
Litigiu de munca
ralu1981
Buna ziua.Am si eu o problema de ordin juridic ce ma framanta foarte mult.Tocmai ce am pierdut un proces ,un litigiu de munca,cu un fost angajator.Eu nu voi ... (vezi toată discuția)