avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte cedare folosinta masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte cedare folosinta masina

Buna ziua,
Ma intereseaza ce acte trebuie intocmite pentru ca la o masina sa fie cedat dreptul de folosinta unui utilizator pentru o perioada. Dorim ca pe aceasta perioada utilizatorul sa poata sa isi poata incheia asigurarea RCS si rovinieta pe numele utilizatorului si nu al propietarului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: magop , utilizator 12:11, 27 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)
Impozitare romaneasca pentru auto inmatriculat in bulgaria Codel Codel Buna ziua , Am cumparat in 2010 o masina din vidin,vreau sa o inmatriculez, Am fost la primarie sa o iau in evidenta si m-i sa spus ca daca vreau sa o o iau ... (vezi toată discuția)
Intrebare inmatriculare masina alexandru8 alexandru8 Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)