avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Echivalare licenta si master in Germania
Discuție deschisă în Traduceri

Echivalare licenta si master in Germania

Buna ziua!

Am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare. Vreau sa plec la munca in Stuttgart si sa echivalez acolo diplomele de studiu in domeniul economic(ambele tip Bologna, cu credite ects), obtinute in Romania. Pot sa fac traducerea si echivalarea lor in Germania fara apostila din Romania?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:52, 28 August 2014
In ceea ce priveste echivalarea studiilor/diplomelor, cel mai potrivit raspuns il puteti primi de la Centrul National pentru Recunoasterea si Echivalarea Diplomelor, unde, dupa prezentarea actelor, puteti primi indrumari sau solutionarea prin echivalarea studiilor realizate. [ link extern ] /
In ceea ce priveste traducerea si apostilarea, ar fi bine ca acestea sa fie facute dupa obtinerea documentelor de echivalare. Aplicarea apostilei se aplica in Romania de catre Institutia Prefecturii dupa care se realizeaza traducerea actelor.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)