avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Autentificare forum de pe mobil
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Autentificare forum de pe mobil

Cand accesez de pe mobil forumul nu ma pot autentifica, nu apare casuta de autentificare si astfel nu se poate raspunde in topic.
Este o problema a site-ului, a telefonului (trebuie instalata vreo aplicatie?) sau nu exista varianta de raspuns de pe mobil?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:56, 30 August 2014
Apasati la nimereala pe ecran in dreapta sus si veti nimeri si casuta " autentificare ". incercati de acasa, cand aveti posibilitatea sa vedeti pe calculatorul de acasa cam care e locul.

@ cyan

Exista varianta de raspuns de pe mobil. Dar la rezolutie maxima...mai pe romaneste daca ,,mariti,, ecranul nu apare casuta de autentificare.
Micsorati ecranul..si incercati pe ,,landscape,,...asa apare acea casuta. Dupa logare, ramaneti logat, iesiti doar din ,,iconita,,...Altfel..e destul de dificil, in special pe smartphone.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am reusit sa ma loghez de pe mobil. Casuta era mica, mica cat una de furnica!😊
O zi buna!
:D
Era sa gresesc rima citind ce ati scris... apoi mi-am amintit versurile astea:
Ca furnica de-i furnica, / la trup mare, la cap mica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, pop ups/bannere in aplicatia de internet banking, dupa ce ma loghez pe baza de user si parola? ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Abuz firma de telefonie și violarea vieții private convlad convlad Bună seara, Vă aduc în vedere următoarele problemă, încerc cât mai pe scurt. Am trimis, relativ recent, un telefon în service-ul unei companii de ... (vezi toată discuția)