Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua , pun aceasta intrebare in speranta ca cineva va putea sa ma ajute si binenteles si pe alti terti cu aceasta problema , astfel :

Ce trebuie facut in cazul in care un web site al unei personae juridice a fost copiat in intregime fara acordul scris al acesteia ? contine inclusive si telefonul meu de Administrator al societatii !!! Incredibil !

Mai mult ca sigur cred ca trebuie facuta o plangere penala ?

Multumesc pentru raspunsuri in cazul in care vor fi !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:14, 31 August 2014
Poate fi un caz de phishing, faceti plangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi protejez site-ul si continutul lui? Marlenesb Marlenesb Mi-a fost copiat continutul site-ului, inclusiv pozele cu watermark au schimbat doar design-ul. Concurentii isi fac publicitate pe baza mea. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Copyright = concurenta neloiala - website copiat si folosit pe un domeniu similar luciannitu luciannitu Buna seara tuturor Am o problema si incerc sa deschid actiune de urmarire inportiva unei firme care imi face concurenta neloiala. Noi avand domeniu de ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica - phishing marcel123456 marcel123456 Buna, am urmatoarea problema, recent am am incercat sa fur un cont de Facebook folosind phishing-ul si regret chestia asta. Este vorba de o colega, pe care ... (vezi toată discuția)