avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare situatie locativa solicitant locuinta A.N.L.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare situatie locativa solicitant locuinta A.N.L.

Dupa expirarea termenului de depunere a documentelor pentru dosarul A.N.L., s-a modificat situatia initiala in sensul ca m-am casatorit, modificandu-se starea civila, incheind apoi un contract de inchiriere, modificandu-se situatia locativa. In ziua sosirii comisiei de ancheta mi s-a spus ca certificatul de casatorie poate fi luat in calcul in timp ce contractul de inchiriere nu. Exista vreun temei legal prin care contractul de inchiriere poate fi eliminat din calculul punctajului sau este doar "buna-vointa" comisiei A.N.L.?

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei locuinte a.n.l. oneman oneman Viitoarea mea sotie a depus dosarul pentru obtinerea unei locuinte A.N.L.,iar termenul limita de depunere a actelor a expirat deja. Intrucat exista un bloc ce ... (vezi toată discuția)
A.n.l. - urgent oneman oneman In ziua prezentarii comisiei A.N.L. pt ancheta sociala mi-a fost acceptat certificatul de casatorie in vederea modificarii punctajului, nu si contractul de ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - cine o rezolvã e tare bladeiii bladeiii În urmă cu ceva timp am depus un dosar la Primarie în vederea obtinerii unui apartament ANL . Pentru fiecare document anexat se obtinea un punctaj . Dupa ce ... (vezi toată discuția)