avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A.N.L. - URGENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A.N.L. - URGENT

In ziua prezentarii comisiei A.N.L. pt ancheta sociala mi-a fost acceptat certificatul de casatorie in vederea modificarii punctajului, nu si contractul de inchiriere incheiat in forma autentica, chiar daca ambele acte au fost depuse dupa termenul initial de completare a dosarului. In urma definitivarii listei de prioritati pt locuintele ce urmeaza a fi repartizate, am pierdut dreptul la o astfel de locuinta pt 2 puncte, contractul de inchiriere putand aduce 3 puncte suplimentare. Se poate face ceva d.p.d.v. legal sau comisia are dreptul subiectiv de a accepta sau resp[inge acte?

Va rog raspuns cat mai urgent, intrucat lista a fost publicata astazi, si termenul de contestare este foarte scurt.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:01, 3 Iunie 2009
Pai faceti contestatie invocand ceea ce ati spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare situatie locativa solicitant locuinta a.n.l. oneman oneman Dupa expirarea termenului de depunere a documentelor pentru dosarul A.N.L., s-a modificat situatia initiala in sensul ca m-am casatorit, modificandu-se starea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei locuinte a.n.l. oneman oneman Viitoarea mea sotie a depus dosarul pentru obtinerea unei locuinte A.N.L.,iar termenul limita de depunere a actelor a expirat deja. Intrucat exista un bloc ce ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)