avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand poti lua o noua trimitere de la medicul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand poti lua o noua trimitere de la medicul de familie?

Buna seara. Sunt un pacient cu transplant renal, care trebuia sa mearga la control o data la 2 luni. De la spitalul unde merg la control mi s-a spus ca nu se mai accepta copii dupa trimiterile de la medicul de familie (pana acum mergeam o data cu o copie, o data cu originalul), iar doctorul meu de familie imi spune ca nu poate (nu are voie) sa imi dea o trimitere mai devreme de 3 luni de la data emiterii ultimei trimiteri. Ceva nu se leaga. De la spital imi spun ca este obligat sa imi dea lunar, mie imi trebuie cam la doua luni, si nu imi elibereaza decat o data la trei luni. Am intrebat alti doctori de familie si parerile sunt impartite, cum ca intr-adevar se elibereaza o data la 3 luni, altii zicand ca se dau lunar. Care este adevarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 1 Septembrie 2014
Medicul de familie are obligatia sa elibereze lunar trimitere catre medicul specialist,mai ales in cazul pacientilor cronici,operati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Asigurat medical ContSters415977 ContSters415977 Buna seara. Sint deja pensionara si, automat si asigurata medical. Normal, am medic de familie. Pina acum nu am avut probleme de sanatate si nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am si eu câteva întrebări legate de problema ... elenaodobescu elenaodobescu Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de problema trimiterii pe care o eliberează medicul de familie, pentru investigatii paraclinice (analize ... (vezi toată discuția)