avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrebare despre o autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrebare despre o autorizatie de constructie

Vecina mea si-a facut o constructie langa gardu despartitor de proprietatea ei si a mea care nu indeplineste nici o conditie ,adica distanta si apa care se scurge la streasina se scurge la mine in curte ,,,,intrebarea este: -as avea dreptul sa cer la primaria comunei o explicatie despre autorizatia de constructie a acestei constructii ? ...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 3 Septembrie 2014
adrianady a scris:

...,,intrebarea este: -as avea dreptul sa cer la primaria comunei o explicatie despre autorizatia de constructie a acestei constructii ? ...va multumesc



Nu cred ca veti putea obtine informatii despre asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie neautorizata Adimate Adimate Vecinul meu si-a construit casa la 20 cm de gardul care ne desparte proprietatiile si cu streasina la mine in curte,deci efectiv ploaia si zapada cad la mine ... (vezi toată discuția)
Constructi fara autorizatii serb ilie serb ilie Va rog sami explicati si mie ,vecinul a construit o terasa de 100m patrati cu scurgerea spre casa mea cand plouo apa vine la mine in curte catre casa si trage ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)