avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat dezinteresat si incompetent - reclamatie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat dezinteresat si incompetent - reclamatie

Am fost reprezentat defectuos de un avocat, vreau sa depun reclamatii impotriva acesstuia:
-foarte proasta comunicare
-nu s-a prezentat la 2 termene si procesul meu de divort s-a suspendat
-mi-a incasat 800£ fara factura si chitanta si refuza si acum eliberarea documentelor fiscale
-I-am comunicat ca nu mai vreau sa ma reprezinte , si chiar a inceput sa ma ameninte cu majorare de tarif cu inca 50% si executor judecatoresc.

Am trimis emailuri la absolut toate adresele de email de la Baroul Bucuresti , inca nici un raspuns.
Am facut reclamatie la AONPC, mi-au spus ca ei nu se ocupa de asa ceva.
Am contactat doi avocati care mi-au spus "ca nu pot actiona in justitie un confrate"-corb la corb nu-si scoate ochii.

Ce pot sa fac?
Mi se pare incredibil ca Romania sa fie sat fara caini iar autoritatile sa nu se implice.
Cel mai recent răspuns: Sunrunner , utilizator 01:35, 10 Ianuarie 2018
Si eu am fost patit cam la fel.Eu ma certam cu avocatul paratei in fata judecatorului si avocata mea se uita la noi.Probabil era absolventa la fara frecventa la Spiru Haret si nu intelegea speta :)) .Singura variata este aceea pe care am ales-o si eu,alt avocat mai bun.Va pot recomanda unul pe privat.Este foarte bun si pe juridic si la buzunar. ;) 800 de lire?Este enorm de mult. Pai pe cine ati angajat de banii astia pentru un proces de divort????? :)) Sa nu vi se para incredibil ca in Romania este sat fara caini.Asa este,este o harababura de nedescris si lucrurile merg greoi.Eu sunt patit si stiu ce inseamna justitia din Romania.Nu dau 2 bani pe ea.Spete usoare si clare, dureaza ani de zile.Am intalnit situatii de rasul lumii,in care am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila dar la executarea silita a debitoarei, ce sa vezi?Nu este chiar asa, pt ca nu s-a judecat pe fond si s-a incheiat o tranzactie,deci hotararea mea imbraca doar o haina de hotarare judecatoreasca #-o....te spargi de ras dar totodata te revolta. X-( .Bafta.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Florin36, utilizator
Incercati sa depuneti plangere la DNA Bucuresti.

București, Str. Știrbei Vodă nr. 79-81, cod 010106
Telefon: 021.312.14.97 Fax: 021.312.51.44
Program de audiențe: luni-vineri orele 10-15
degeaba , fara chitanta ca a platit avocatului acei bani -praf de pusca . mie mi-a luat 3000 lei pt o tranzactie succesorala incheiata la prima zi de sedinta , si cand i-am cerut banii inapoi mi-a ras in nas si mi-a intors spatele . daca nu avem chitante pt acei bani dati avoctilor nu avem ce sa mai facem .
Va multumesc pentru sfat.
carsteaverginica a scris:

degeaba , fara chitanta ca a platit avocatului acei bani -praf de pusca . mie mi-a luat 3000 lei pt o tranzactie succesorala incheiata la prima zi de sedinta , si cand i-am cerut banii inapoi mi-a ras in nas si mi-a intors spatele . daca nu avem chitante pt acei bani dati avoctilor nu avem ce sa mai facem .


Nu avea pentru ce sa va dea banii inapoi.

In cazul cu divortul suspendat daca avocatul nu s-a prezentat la termene depinde ce contract aveati cu el.
Cazul dvs. poate genera discutii.
DNA nu are cu ce sa va ajute.

Care a fost motivul suspendarii cauzei?

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu avocat Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia ... bibicarina bibicarina Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia i am dat bani fara contract dar am martori că i am dat bani unde tepari a luat banii,2 ani nu ... (vezi toată discuția)
Executare hotãrâre judecãtoreascã cioarec carmen cioarec carmen Formularea recursului de către reclamantă suspendă executarea hotărârii în cazul unui proces în pretenţii ? (vezi toată discuția)