avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lucrare neterminatã fãcutã la intelegere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lucrare neterminatã fãcutã la intelegere

Am făcut acum un an o înțelegere cu un muncitor împreună cu echipa lui să îmi refacă acoperișul. Am stabilit că toată lucrarea va costa o sumă. Nu am primit chitanță pe materiale și nici pe manoperă, iar cutia de lemn care încadrează lucrarea nu au mai venit să o facă. La terminarea acoperișului au spus că vin ulterior să facă acea cutie, pentru că lemnul rămăsese la ei la "prelucrat" . Ii sun de un an de zile și acum o lună a spus șeful lor că vor veni, dar acum nu mai răspund nici la telefon. Ce procedură legală mă ajută să îi învăț minte? Eu am luat împrumut din bancă pentru această lucrare și mă simt tratată în batjocură.
Cel mai recent răspuns: andrea0810 , utilizator 17:01, 30 Iunie 2018
Actiune in instanta pentru daune si restituirea de pret.
Dureaza, costa, si aveti nevoie de probe/dovezi.
Nu e bine sa va apucati de proces fara avocat.
Initial notificati oficial seful echipei ,sa se achite de obligatiile convenite,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca in termenul notificat nu se solutioneaza,demarati etapele de redactare si actionare in instanta
Buna. Ma aflu si eu intr-o situatie asemănătoare. Intrebarea mea ar fi daca se poate face plângere la finante pr ca nu am primit factura; sau ce organ al statului administrează proveniența lemnelor. Procesul durează mult, nervi si stres, timp în care mai pot pica si alte persoane ca păgubite si in plus acele"firme " nu platesc taxe si impozite. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
andrea0810, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt presedinte al unei asoc ... anerol anerol Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc de Proprietari din Bucuresti. In luna Februarie 2021, am facut un Contract de Prestari Servicii cu o firma pt a ... (vezi toată discuția)
Instalare abuziva cutie distributie si cablurilor retea internet upc fara accept, fara contract Simona Legman Simona Legman As dori sa stiu daca a mai avut cineva genul acesta de neplaceri cu operatorii de internet / telefonie mobila (eu sunt convinsa ca da) si cum se solutioneaza ... (vezi toată discuția)
Perioadă legală remediere lucrare în garanție (manoperă) Bibbie Bibbie Bună ziua. Am o întrebare în legătură cu o situație întâlnită. Acum câteva săptămâni am angajat o firmă să schimbe scocurile blocului în care ... (vezi toată discuția)