avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselatorie pe Internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselatorie pe Internet

Buna Ziua, nu prea sti cum sa va explic situatia ca sa intelegeti,
Luna trecuta am potat un anunt pe un forum de IT, ca sunt interesat sa cumpar un cont pe un site care se ocupa cu publicitatea online.
Un user al acelui forum m-a contactat si a spus ca are el 2 conturi. MI-a vandut un cont i-am platit 20 de euro, apoi este o saptamana a ramas sa il cumpar si pe celalant, dar din pacate acesta nu era verificat. ca sa fie verificat trebuia ca pe acel cont sa se produca banii din publicitate de 15 euro apoi sa le trimiti email la staff sa verifice contul. totate bune si frumoase pana aici .... am cazut de comun acord ca eu sa pun reclamele de pe acel cont pe site-urile mele si intr-o zi sau facut cei 20 de euro, crezand ca e om de incredere eu am continuat sa las acele reclamele pe site-ul meu timp de 2 saptamanii pentru ca dupa ce s-au strang aia 20 de euro omu trebuia sa trimita email la staff sa aprobe contul , peste o saptamana primea banii in contul lui si apoi mi dadea mie,

Problema incepe de aici, timp de 2 saptamanii anuturile au fost pe site-urile mele si s-au strans 700 de euro, iar cand a primit banii omu nu mi-a trimis nici un ban, apoi la insistentele mele a raspuns intr-un final si a spus ca isi cere scuze ca a luat banii aia dar el chiar avea nevoie de ei ...

Eu am lasat anunturile acolo pentru ca am prins incredere in el si am zis ca sa nu mai pierd timp in 2 saptamanii pana se fac procedurile de plata .... am zis ca se mai strang banii acolo pana una alta..

Eu am toata discutia cu el cap coada, unde el afirma ca nu are site-uri cu care sa produca acei banii, isi cere scuze ca a luat banii aia, si multe alte chestii care il incrimineaza.

Ce este de facut in cazul asta ? eu am luat legatura cu mama lui, masa a zis ca nu are sa imi de-a banii astia, el nu a recunoascut ca aia erau banii facuti de mine nu de el cu site-urile lui, dar din discutiile purtate cu mine el a spus ca nu are site-uri cu vizie si ca NU poate sa produca banii aia nici intr-un an.

Ideea este ca la inceput maicasa a parut speriata, iar acum o zi m-a sunat si a zis sa ii pun la dispozitie un contract din care sa reiasa ca eu m-am inteles cu fisu la banii aia, e imposibil sa am asa ceva ... eu am doar discutiile cu el si promisiunile lui ca dupa ce acei banii intra in contul lui el o sa mi trimita mie.


Va pun la dispozitie si print-screen-urile cu discutia noastra poate reusiti sa intelegeti ceva.

Link : aleex.ro/dovezi.rar

Acum a ramas sa ii trimit lu masa aceste discutii si sa astept sa vad ce spune.
Ideea e ca ea lucreaza la firma de avocatura.


Suma care sa strans in alea 2 saptamani este de 700 de euro, dintre care 20-30 de euro trebuia sa ii dau omului pentru ca mi-a vandut contul.

Ce imi recomandati sa fac ???
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Aleex123 , utilizator 18:33, 4 Septembrie 2014
Simplu: va deschideti propriul cont, altfel cam miroase a spalare de bani si el n-ar fi singurul palit de organele de cercetare penala.
Sa inteleg gresit partea cu contul, eu am ales sa cumpar conturi de la alte persoane pentru ca la randul meu am avut un cont dar am fost blocat, si nu mai pot sa imi deschid conturi pe adresa si numele meu.

Banii sunt facuti legal ... doar ca sa ajuns aici din prostia mea ca am lasat anunturile bagate mai mult pe site-urile mele crezand ca e om de incredere iar el a promis ca atunci cand primeste banii o sa mi trimita ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau site-ul olx in judecata ?! MihaiSim MihaiSim Am vrut sa pun la vanzare cateva conturi de joc pe android si ios.. am postat anuntul si am vrut sa il promovez..toate bune peste cateva ore 2-3 anuntul a fost ... (vezi toată discuția)
Frauda site ptc-romania.com m1ha1g m1ha1g impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile ... (vezi toată discuția)
Se poate cere act de identitate pentru a comfirma un castig fiind prima retragere ? ? danyghost danyghost Buna.Am Facut si eu o depunere de 10 Euro pe un site de noroc si am castigat 50.Azi am cerut sa imi transfere in cont bani.Dupa ce am dat datele contului ... (vezi toată discuția)