Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

Hamann 
	    	Utilizator

Hamann 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bibicarina	                   

Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
	                    bibicarina	                   

Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)

MonicaMal	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)
	                    MonicaMal	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)

mileaionut	                   

Buna ziua, 
Am o nelamurire referitoare la o poprire asupra salariului meu . 
In anul 2009 , mi s-a pus poprire pe salariu , pentru un credit la care au ... (vezi toată discuția)
	                    mileaionut	                   

Buna ziua, 
Am o nelamurire referitoare la o poprire asupra salariului meu . 
In anul 2009 , mi s-a pus poprire pe salariu , pentru un credit la care au ... (vezi toată discuția)