avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social firma

Daca am un apartament cumparat prin programul prima casa , pot face sediu de firma in el?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 21:44, 9 Septembrie 2014
Buna ziua. Sigur ca da. Faceți contract de comodat între Dvs si societatea care urmează sa o înființati.
Deobicei exista o clauza in contractul incheiat cu banca. S.ar putea sa aveti nevoie si de acordul acesteia si ar trebui specificata si in contractul de comodat.
Ipoteca cu care garantati imprumutul noteaza in CF interdictia de a ceda folosinta asupra apartamanetului fara acordul scris prealabil al bancii creditoare, chiar daca este, in fapt vorba de un contract incheiat intre dvs si societatea dvs.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr v/c cu plata in rate - cine e proprietar lrcos lrcos Am in fata un ctr de V/C cu plata in rate - ultima rata fiind in 2017. exista o clauza care prevede :"ctr de fata va fi pus in executare dupa incheierea ctr ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si ipoteca Administrator1 Administrator1 Buna ziua, Am rasfoit pret de cateva ore diverse discutii de unde schitez urmatoarele: Pentru un contract de comodat intre proprietar si tert, nu este ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat banca aurak aurak buna ziua, am un apartament ipotecat la banca. as dori sa il inchiriez la o firma care sa deschida punct de lucru acolo, avand nevoie de un extras de carte ... (vezi toată discuția)