Buna ziua
Vreau sa va expun o situatie a unui copil al nimanui ,deocamdata .Este vorba de o fetita de noua ani nascuta de o mama care a murit si un tata care nu a vrut sa o recunoasca .Tatal copilei era sotul bunicii ei . Fetita a fost data in plasament ,luata si integrata in familie si iar data in plasament pentru ca in perioada integrarii a fost foarte rau pentru copil. Cersea ,cauta prin tomberoane,internata in spital cu degeraturi si multe altele .Primul plasament a fost la o asistenta maternala . Al doilea plasament tot la aceeasi persoana dar care s-a pensionat in perioada in care copilul a fost integrat in familie. Nu primeste bani cum primesc copii dati in plasament . Anul acesta a murit mama biologica a copilei iar bunica materna o vrea in familie si se judeca la tribunal . Bunica are un baiat mai mare cu tatal copilei iar in urma anchetei sociale s-a recomandat scoaterea lui din familie .Pentru copila s-a decis de la tribunal ca se poate integra copila in familie .Nu s-a pus in aplicare pentru ca se judeca si tutela iar acest dosar nu s-a finalizat Copila a fost audiata si nu vrea sa mearga la bunica .Bunica o vrea doar pentru bani nu ca o iubeste pentru ca nu a vizitat copilul desi locuieste in aceiasi localitate . Cum e posibil ca pentru un copil familia sa fie capabila sa creasca un copil (fetita ) iar pentru altul se recomanda scoaterea din familie (baiatul )?Ce se poate face ca fetita sa ramana acolo unde este? Multumesc anticipat?
Sperante!!
Molly.28
Buna!
Sunt o mama necajita,pt ca am o fetita de 6 ani si este facuta in potriva mea decatre bunica ei(fosta soacra).
Problema a inceput dupa un an ce am ... (vezi toată discuția)