avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... inselat de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

inselat de avocat

Buna ziua ! Asi dori sfatul dvs . in legatura cu problema mea .
Am cerut serviciile unei avocat pentru infiintarea unei srl. Am achitat 1200 Ron pentru care mi-a dat si chitanta stampilata.
Doua saptamani ma mintit , dupa care am aflat ca nu a facut nici un demers in sensul acesta. Am facut reclamatie la
Protectia Consumatorului ,ei au trimis cazul la Barou ,dar nici baroul nu se implica ptr ca " avocata " face parte din Baroul Constitutional care functioneaza ilegal , spun ei. Asi dori sa fac ceva ca sa -mi recuperez banii si sa inpiedic sa mai insele si pe altii , pentru ca mi-qam dat seama ca asta este preocuparea ei principalã , adica este avocat cu acte in regula . Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elizabeth74 , utilizator 19:56, 21 Mai 2009
Ce scrie pe chitanta, la rubrica plata pentru.... Un inscris sau un inceput de inscris reprezinta o dovada acceptata de instante. Puteti actiona in instanta, fie penal fie civil, ori pe cale amiababila cu baroul din care face parte, cerand daune pentru neefectuarea serviciuui daca acesta est inscris in act.Asteptati si parrea unui avocat.
Este dispozitie de incasare pe care scrie ca a incasat banii ptr. constituire srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Baroul lui pompiliu bota CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE? (vezi toată discuția)
Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)