avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Debitor cu sediul in Italia aflat in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Debitor cu sediul in Italia aflat in faliment

Buna ziua,

As avea nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie.

Am primit de la Lichidatorul societatii o adresa prin care ne solicita sa depunem intr-un termen anume, declaratia de creanta respectiv dovezile ce sustin creanta.
Am mai formulat astfel de declaratii cereri de admitere a creantei prin care solicitam inscrierea in tabelul preliminar al creantelor asupra averii societatii debitoare insa in situatia de acum, debitorul fiind in Italia, nu stiu, modelul poate fi acelasi de cerere ?

Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 22:26, 13 Septembrie 2014
Daca debitorul nu are bunuri , nu poate fi executat . Formulati cererea in acelasi mod dupa legea romana , nu conteaza domiciliul debitorului si apreciati daca merita sa continuati lupta.
Avand in vedere ca valoarea debitului este foarte mare, vom fi nevoiti sa incercam.
Bunuri cu siguranta au insa ... ce anume ori valoarea acestora din pacate nu stim.

Multumesc pentru raspuns Dna. Ioana !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)