avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract reziliat retroactiv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract reziliat retroactiv

Mi-a fost reziliat retroactiv de catre primarie un contract de inchiriere teren. Mai exact contractul a fost reziliat retroactiv cu data de 21.02.2013. Din punct de vedere legal e posibil acest lucru? Mentionez ca eram la zi cu plata chiriei.
Daca nu-i corect ce cale de atac am?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nairam63 , utilizator 20:06, 29 Septembrie 2014
rezilierea produce efecte numai pentru viitor, fiind in discutie un contract cu executare succesiva. ce anume doriti sa obtineti de la primarie?
Ma interesa sa mi se returneze chiria platita pentru anii 2013 si 2014. Sau eventual sa se faca compensare cu taxele si impozitele locale aferente anilor viitori.
Dvs. ati platit chiria si pe 2013 si pe 2014 , iar contractul a fost reziliat la inceputul anului 2013? Faceti o cerere cu nr. de inregistrare prin care solicitati ca doriti returnarea sumei platite in plus , eventualsa folositi banii la impozit.
Asa am facut. Acum astept sa vad ce-mi raspunde Primaria.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ell65 ell65 Am o problema cu contractul de inchiriere intre parintii mei si o terta persoana (juridica). Pe langa contractul de inchiriere depus la administratia ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ancutagrecu ancutagrecu Care pot fi urmarile in urmatoarea situatie - esti salariat mapn si primesti bani de chirie in baza unui contract de inchiriere. Contractul a fost reziliat la ... (vezi toată discuția)
Contract chirie/reziliere catalin1011 catalin1011 buna ziua. ma adresez dvs cu deosebit respect in speranta ca voi gasi un raspuns la problema mea. Sunt angajat la stat,si beneficiez de compensatie de ... (vezi toată discuția)