Buna ziua.Nici nu stiu cum sa explic am un prieten in spania care lucreaza in camp la spaniol si sa incarcat de oameni romani la munca si le ia o ora din bani un fel de comisión pentru masina matorina.azi a venit politia si la luat pe baiatu care are oameni la munca si inca 2 baieti care lucreaza tot cel care le da de munca si ia oprit la politie pana Maine ce poate pati baiatul care ia o ora lumea cu care lucreaza au fost deacord dar se pare ca cineva la denuntat ca nu ii convine ca ii ia bani as dori niste sfaturi ce se poate face in acest caz se poate intampla ceva rau.Baiatu care le da de munca are sotie si un copil de 1 an si 9 luni iar femeia e distrusa ca nu stie nimic de el iar cei de la politie ia spus femei ca pana Maine il tine in arest.Va multumesc
Ar fi bine sa ia legatura cu un avocat spaniol.
Fapta ar putea fi incadrata si la evaziune fiscala.
Pot exista mai multe acuzatii penale in functie de probele acuzarii.
Aici pot fi mai multe probleme, printre care:
-daca acei oameni lucrau la negru si daca da din vina cui?
-se pare ca prietenul dvs singur si-a insusit acei bani, adica cum dvs spuneti le lua din salariu banii pe cate o ora (si asta cred ca zilnic) si pe deasupra mai erau si la negru;
Situatia poate fi foarte neplacuta.
multumesc pentru ajutor dar sa rezolvat baiatul vrea sa le faca probleme la prieteni mei toata lumea cu care munceste au acte nu se lucreaza la negru au avut controale si sa vazut ca nu e adevarat ce spune cel care lea facut plangere.singuru lucru ca lea pus celor 3 interdictie sa se apropie de cel care lea facut plangerea
Lnterdictie
vasilica7
buna seara.Prietenul meu si inca 2 baieti au fost acuzati ca ar fi batut pe un baiat .dar nimeni nu la atins cu un deget.Respectivul care lea facut plangere ... (vezi toată discuția)
Fapta penala?
_Alin_
O familie a luat un tanar fara casa, fara nici un serviciu, fara nici un viitor. E ca in cazul oamenii strazii, numai ca tanarul acesta nu provine de pe ... (vezi toată discuția)