avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... SCOLARIZARE LA DOMICILIU
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

SCOLARIZARE LA DOMICILIU

BUNA ZIUA!DORESC SA IMI SPUNETI SIGUR CINE TREBUIE SA FACA
SCOLARIZAREA LA DOMICILIUL UNUI COPIL CU HANDICAP GRAV ( 7: 1+5),PARALIZIE CEREBRALA,tetrapareza spastica ,intarziere mintala,epilepsie simptomatica ,invatatorul de la clasa care nu este specializat in domeniul copiilor cu handicap si NU a lucrat niciodata in acest domeniu sau profesor de specialitate specializat in domeniu si care a lucrat numai cu copii cu handicap ,de exemplu itinerantul scolii??????VA ROG MULT SA-MI RASPUNDETI DEOARECE PT MINE ESTE FOARTE IMPORTANT ACEASTA INFORMATIE!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:21, 22 Septembrie 2014
Pentru scolarizarea la domiciliu exista o procedura speciala. Adresati-va ISJ cu solicitare. Interesati-va la inspectorul de invatamant special si veti gasi toate raspunsurile. Invatatoare clasei nu preda educatie speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Integrarea in societate a unei persoane cu handicap mick7m mick7m Buna ziua! un handicapat,redus mintal-adica prost,nu stie sa citeasca si nu are nici scoala, nu poate sa invete ,invata dar mai greu, dar este muncitor-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot cheltui bani stransi in contul unui ong predescumugurel predescumugurel Am un baietel de 7 ani care are diagnosticul tetrapareza spastica si epilepsie simptomatica ,motiv petru care anul acesta am infintat un ong. Statutul ong este ... (vezi toată discuția)