avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate

Buna, ma confrunt si eu cu o problema legat de suspendarea activitatii si va rog sa ma ajutati!
Am suspendat activitatea cu data de 11.05.2009, in data de 05.05.2009 firma a emis o factura catre alta firma si urmeaza sa-si incaseze banii. Poate sa-si incaseze banii daca si-a suspendat activitatea? Nu stiu cand urmeaza sa-si primeasca banii, poate o luna sau poate mai mult! sau trebuie sa-si redeschida activitatea ca sa-si poata primi banii in cont (nu se emite chitanta).
In speranta unui raspuns Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:08, 22 Mai 2009
nu vad sa fie vreo problema, firma nu face nimic , doar ca va primi niste bani in cont :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!! kala kala intrebarea mea este,daca se considera contraventie sau infractiune emiterea unei facturi fiscale,pentru prestari servici ( reparati auto spre exenplu ) si ... (vezi toată discuția)
Plati pfa si facturi MariaBalasa MariaBalasa Sunt, ca PFA, in situatia de a fi platita de firme ( SRL/ SA) diverse prin banca. Pentru platile efectuate emit factura si chitanta dupa ce am banii in cont ... (vezi toată discuția)